Alla inlägg den 11 februari 2008

Av knasochbus - 11 februari 2008 21:10


Jag å Finn packade våra väskor och begav oss norrut....oj vad jag längtat och oj vad skoj det var! Stämningen var på topp i stan, massor av glada och trevliga människor! Äntligen fick jag se snö oxå, som jag saknat den!!


På något sätt kändes det som om det kvittade att det gick dåligt för Sverige i tävlingarna, det var liksom inte viktigt just då....


På kvällen var det förfest hos Maria och vi spelade spel. Maria fick i uppgift att ringa till sin mamma och säga: "Hej, har ni funderat på var vi ska fira jul i år? Ska vi inte fira hos mig den här gången?" (Maria bor i en etta och det är ju trots allt bara februari nu). Marianne svarade ngt i stil med: VA? Har du lite att göra du eller som sitter å funderar på det NU? Ut å skotta snö!"


Erica fick ringa en kompis och säga "Hej, jag är naken." och sedan lägga på. Finn fick ringa och beställa pizza med hund på, å satan vad arg hon blev...jag kom lindrigt undan och det är jag mycket tacksam för.


Om jag skulle ha ändrat något så hade jag stannat längre.... sov dock halva resan hem lyssnandes på Paulo Nutini m "Still crazy" (texten e ju så himla fin) om och om igen så nog var det välbehövligt med lite vila :-)


Längtar tillbaka till mina goa tjejer som jag redan saknar massor! Fler bilder finns på fb.

Ovido - Quiz & Flashcards