Alla inlägg under oktober 2008

Av knasochbus - 19 oktober 2008 19:09


Mycket denna helg har handlat om mina bröder.


Dels för att Anton varit på besök och uppfört sig som en ängel i sina nya snygga kläder och med ett strålande humör. Vi har varit på musikalen Sune på Göta Lejon med Cissi och Jörgen, byggt lego, spelat kort m.m


Dels för att jag fått veta att min "äldsta lillebror" Marcus har blivit tagen av polisen TRE gånger de senaste månaderna för den ena sjuka grejen efter den andra. Roligast är dock att min käre far var orsaken till att han åkte dit den senaste gången då bilen Marcus fått av mina föräldrar tydligen inte besiktigats på två år....hahaha...dyra böter för lillebror (läs: mamma och pappa). =)


Grattis Anna, Paul & Thea till huset!

Grattis Elin och Niklas till huset!


M lider med S.

M lider med M.

Av knasochbus - 16 oktober 2008 11:17

 Men Anton, kom nu då någon gång så vi kan busa! Det är ju så länge till imorgon. Jag & Cissi längtar efter dig!

Av knasochbus - 14 oktober 2008 15:29


Jag klarar inte av att ha Finn i passagerarsätet när jag kör. Å han klarar inte av att ha mig bakom ratten.... Ge mig besked - NU.


Av knasochbus - 13 oktober 2008 15:05


....så har jag en annan arbetsgivare. Fick avtalet idag och kommer att skriva på det ikväll. Bättre anställningsvillkor. Tuffare arbetsförhållanden. NU börjar jag bli nervös....Men ...


....SKÖNT att ha det klart!!!!


Helgen var lugn med promenader, fönstershopping och provsittning av soffor på stan med Finn och Tomas, utställningen "Lura ögat" på Nationalmuseumet (kors i taket) med Oskar och Jeanette, fotboll och middag hos Johan och Jenny.


Nu på fredag kommer vilden Anton till storstan för att besöka sina systrar en hel helg. Det ser jag fram emot!

Av knasochbus - 11 oktober 2008 10:46


Jag, Maria, Anna & Elin badar bubbelbad :-) Härligt!

Av knasochbus - 10 oktober 2008 15:07


Idag har jag varit och ätit lunch på min nya arbetsplats och hälsat på några av mina nya kollegor! Jag fick se var mitt skrivbord kommer att stå och kolla in min nya utsikt. Det känns roligt. Det känns spännande. Men framförallt så var jag NOLL nervös när jag var där. Det känns BRA.


Eftersom papperen dock inte är helt klara ännu så avvaktar jag med mer info till mitten på nästa vecka. Men det är ju som så, att min chef ska bli delägare i en annan firma, och jag följer med....så egentligen kommer mycket att bli som vanligt, och ändå inte... men än så länge känns det iaf ganska bra :-)

Av knasochbus - 9 oktober 2008 19:39


...jag hade ju ändå haft min nya dyra handväska i typ 2 hela veckor, så lite hade man ju väntat på det. Idag lämnade jag helt enkelt väskan hängandes kvar på stolen när jag var ute och åt lunch och traskade tillbaka till jobbet utan att sakna den det minsta....



Av knasochbus - 8 oktober 2008 21:09


Den här vackra utsikten har jag när jag varje morgon går till jobbet och filosoferar i min egen lilla värld... Visst är det fint, både solen och månen ger sig till känna.

Ovido - Quiz & Flashcards